KAUNISTA KANKAILLA

Oikein valituilla verhoilla huoneen kokonaisuus saadaan halutunlaiseksi. Huoneen ja ikkunan mittasuhteisiin voidaan vaikuttaa myös verhovalinnoilla. Kapean ikkunan vaikutelmaa voidaan leventää ja matalan ikkunan nostaa verhojen avulla. Kangasvalinnoilla luodaan tunnelma.

SUUNNITTELU MYYMÄLÄSSÄ

Ota valokuva ikkunasta ja huoneesta, mitat ja mahdolliset tapetti-, maali- tai värimalli mukaasi ja tule Kodinonneen. Mikäli aika sallii, saatetaan verho-ongelmasi ratkaista saman tien. Joskus on hyvä antaa meille aikaa harkita vaihtoehtoja. Luonnosten ja laskelmien jälkeen on harkittavanasi, ompeletko verhot itse vai jätätkö ne ompelupalvelumme toteutettavaksi.

VERHOSUUNNITTELUN KOTIKÄYNTI

Voit jättää mittaamisen ja huoneen yksityiskohtien havainnoimisen meidän tehtäväksemme. Käy tai soita ja sovitaan tapaaminen. Keskustelun, kuvaamisen ja mittaamisen jälkeen sovitaan uusi tapaaminen myymälään. Luonnokset, laskelmat ja kangasehdotukset käydään läpi ja mietitään miten edetään.

MUUTOKSIA MYÖS TYÖPAIKOILLE

Toimiston verhot kaipaavat tekniikan ja palvelujen lisäksi myös päivitystä. Suunnittelukäynnin jälkeen tiedät, miten me sen tekisimme.